Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 19:50
de Constelatialeu 9
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:49
ieri la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de trifadalia 4
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Sidy
antzuka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvika_suk 1
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...