Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie...
Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:
Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri....
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor:
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați cozonacul în cuburi potrivite.
Într-un bol, mixați spumă ouăle,...
Bucatarasule nu stiu ce ai, dar nu te prea simti bine.....nu pot sa raspund la nici un salut de pe perete, nu pot sa raspund la intrebari, de 4 zile ma chinui sa castig un galben si-mi apare eroare, pot doar sa dau like. Mai ca-mi vine sa-mi iau catrafusele si sa plec in lume.
Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă:
Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine aurie,...
Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios:
Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi încorporați în ele brânza...
Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:
Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici.
Pregătirea Aluatului:
Dacă folosiți aluat fraged dulce pregătit, pregătiți-l conform...
Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant:
Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere, scoateți baconul și tocați-l mărunt....
Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată:
Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte.
Pregătirea Sosului de Caramel Sărat:
Într-o cratiță, topiți zahărul la...
Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul Fragaria. Capsunile sunt cunoscute pentru culoarea lor...
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie...