Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

de Bucataras in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2024 | 429 vizualizari

 

Andra Mihail ne prezintă o Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă!
Friptura rămasă o transformă într-un taco savuros, condimentat bine așa cum cere bucătăria mexicană.
Ingredientele pentru această rețetă sunt: friptură rămasă, ardei grași, cașcaval, condimente, lipii de tacos.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă
  • Lipii de tacos
  • Friptură rămasă (carne)
  • Ardei gras (roșu, galben, verde)
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • Sare și piper
  • Chilli
  • Coriandru uscat
  • Jalapeno uscat
  • Cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:

Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri.

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă ardeii tăiați. Condimentează cu sare, piper și coriandru uscat. Adaugă puțin chilli și puțin ardei uscat jalapeno. Ține pe foc până devin ușor crispy.

Mărunțește carnea și păstrează sosul rămas.

Trece fiecare lipie prin sosul rămas de la carne, apoi pune-o în tigaia încinsă 5 secunde. Umple fiecare lipie de tacos cu carne, ardei gras. Presară deasupra cașcaval ras. Prăjește ușor pe ambele părți fiecare taco obținut.

Servește tacos-urile calde și pregătește-te să te bucuri de o masă delicioasă și reconfortantă! Gustare excelentă pentru o cină rapidă într-o seară aglomerată sau pentru o petrecere cu prietenii, acești tacos cu friptură rămasă vor fi cu siguranță apreciați de toată lumea!

IÎncearcă și rețeta de Tacos cu pui și guacamole, o gustare rapidă și delicioasă sau rețeta de Quesadilla cu pui și salsa picantă, foarte ușor de preparat. Poți adăuga și câțiva Castraveți murați, pentru un plus de gust și o notă acrișoară.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu sos de vin si masline