Pulpa de miel cu verdeturi

de Panacris in Retete Delikat, 7 Aug 2018 | 9245 vizualizari

 

Anul acesta am avut miel cu 8 picioare =))) Adică 2 miei. Dacă tot s-a dat lansat provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", am probat și carne de miel în combinație cu minunatele și sănătoase condimente. Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% naturale.

Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pulpă de miel 1 bucată
  • Ulei de masline 1 lingură
  • Oregano Delikat ½ linguriță
  • Cimbrișor Delikat ½ linguriță
  • Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță
  • Sare de mare
  • Ciuperci champignon
  • Bere 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu verdeturi:

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.

Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.

De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.

După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumeint cca. 5 minute pe fiecare parte.

Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la grill