Blogosfera culinara

Bucataria japoneza o scurta incursiune

Postat pe: Carte de retete Data: 07.05.2024

Bucataria japoneza. Incursiune in bucataria din Japonia. Bucataria traditionala japoneza. Desi,...articol complet

Pastrama de oaie reteta traditionala

Postat pe: Carte de retete Data: 07.05.2024

Pastrama de oaie. Reteta traditionala de pastrama. Cum se prepara pastrama? Ce condimente se...articol complet

Mămăligă cu brânză și smântână

Postat pe: Gourmandine Data: 07.05.2024

Iată o rețetă simplă pentru mămăligă cu brânză și smântână: Ingrediente: 1 cană de...articol complet

Porchetta cu dulceață de smochine și trandafir

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.05.2024

  Se dă una bucată porchetta mitică, flori, frunze și facem parfum. Cu rețeta de...articol complet

Cotlet de miel – o rețetă de Paște

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.05.2024

Azi vin cu o propunere cu carne -cotlet de miel – o rețetă de Paște. Da, cu carne, chiar...articol complet

Tort aperitiv – ideal pentru masa de Paşte

Postat pe: Adi Hadean Data: 02.05.2024

Dacă doriți să vă surprindeți familia sau pe invitații care vă trec pragul cu ocazia...articol complet

Prajitura de casa cu rubarba si capsuni

Postat pe: Carte de retete Data: 01.05.2024

Prajitura de casa cu rubarba si capsuni. Ce este rubarba? Prajitura cu capsuni si rubarba....articol complet

Ceafă de porc cu chutney de mere

Postat pe: Adi Hadean Data: 01.05.2024

  Hooopa, Mitică! Mea(s)tică? Meatică? Ultimele zile au venit cu vești bune…iar...articol complet

Varza murata calita reteta traditionala

Postat pe: Carte de retete Data: 30.04.2024

Varza murata calita reteta traditionala. Retete cu varza murata. Beneficii varza murata. Ce...articol complet

Ciorba de urzici cu orez

Postat pe: Carte de retete Data: 30.04.2024

Ciorba de urzici cu orez. Reteta de ciorba de urzici. Retete cu urzici. Este o reteta...articol complet

Zamă de curcan cu arpacaș

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.04.2024

Vai, da’ cum să treacă vremea și să nu mâncăm noi o zamă de curcan, dulce, bună și...articol complet

Pulpă de curcan cu plante aromatice

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.04.2024

Dragii mei, pentru rețeta asta nu aveți nevoie de multe, o pulpă zdravănă de curcan de la...articol complet

Confit din aripi de curcan

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.04.2024

Ca orice rețetă pe care v-o propun, și cea de azi este simplă. Trebuie doar să vă...articol complet

Chec cu pui si ardei kapia copti

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.04.2024

 Am pregatit nu cu mult timp in urma acest chec aperitiv, desi mie imi place si ca fel...articol complet

Broccoli cu usturoi reteta simpla si sanatoasa

Postat pe: Carte de retete Data: 28.04.2024

Broccoli cu usturoi. Retete simple si rapide cu broccoli. Broccoli la tigaie. Reteta simpla cu...articol complet

Te iubesc, tati!

Postat pe: Laura Sava Data: 27.04.2024

  Te iubesc, tati! Si o sa te iubesc mereu! Mi-e foarte dor de tine. In fiecare zi! Dar...articol complet

Semifreddo de cappuccino cu topping de rom

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.04.2024

Tema acestei săptămâni este “soare cu dinți”, o expresie care descrie perfect vremea de...articol complet

Ce tip de ciocolata folosim in deserturi?

Postat pe: Pastry Workshop Data: 25.04.2024

The post Ce tip de ciocolata folosim in deserturi? appeared first on Pastry Workshop. Cand vine...articol complet

Cârnați de casă, la cuptor

Postat pe: Gourmandine Data: 24.04.2024

Ingrediente: 500 g carne de porc (ceafă sau pulpa) 250 g carne de vită 100 g slănină afumată...articol complet

Tartă cu lămâie și busuioc

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.04.2024

Trece sat după sat, iar mie gândul îmi fuge tot mai mult la vară. Închid ochii și visez la...articol complet