publicat la 05.02.2013
publicat la 13.01.2013
publicat la 23.12.2012
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Rulada de pui
Se feliaza pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Feliile de pui obtinute se ung cu smantana, se acopera cu ciuperci dupa care le condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Se ruleaza feliile de pui si se prind cu scobitori. Se pregateste un sos din bulion si vin alb, sare piper si...
Tocăniţă de ciuperci
Se toacă mărunt ceapa, ardeii, roşile şi ciupercile. Se pun la călit în ulei. Se lasă la foc mic, până legumele îşi lasă sucul propriu (aproximativ 15 minute). Se completează cu cele 100 ml apă şi se lasă la fiert incă 20 de minute. Se asezonează cu sare...
Creveti in sos de smantana
Se topeste untul in ulei. Se adauga usturoiul pisat. Se lasa putin la calit. Se adauga crevetii si se lasa la foc mic pana cand acestia devin rozalii. Se ia tigaia de pe foc, se adauga smantana si parmezanul, se pune inapoi pe foc pana da iar in clocot si se adauga patrunjelul.