Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 22.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 12.02.2024
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
Voturi:11
Voturi:77
Voturi:87
In cont 11
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 10 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
pe 31.05 la 19:50
de Constelatialeu 9
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
pe 30.05 la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
de Rocsi 9
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...