publicat la 07.05.2024
publicat la 07.05.2024
publicat la 01.05.2024
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Dovlecei crocanti, in pesmet aromatizat, la cuptor
Se preincalzeste cuptorul la 220 grade C. Dovleceii se spala si se sterg. Se taie bastonase potrivite. Se asaza intr-o tava prevazuta cu hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Eu nu am folosit ou, dar daca doriti, puteti trece bastonasele de dovlecei mai intai prin ou batut....
Pui cu rosii si usturoi
Mai intai, se portioneaza puiul. Se poate folosi si carne cruda. Eu am fiert intai carnea cu legume, pentru o supa. Se curata usturoiul, se preseaza cu un cutit. Rosiile se curata de pielite (destul de usor in cazul rosiilor foarte coapte) si se taie felii subtiri. Intr-o tigaie mare, se...
Salata de vara cu mozzarella condimentata
Legumele se spala, se feliaza dupa gust. Separat, se scurge mozzarella, se sareaza si se stropeste cu putin ulei de masline. Se presara oregano si foarte putin chilli. Se amesteca usor cat sa se imbrace in condimente. Lasam sa isi traga aromele. Adaugam un praf de sare peste legume, adaugam...