Aperitiv bilute de branza Feta

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2017 | 8547 vizualizari

 

Sunt multe feluri de retete de bilute de branza care se ornamenteaza dupa gust. Chiar si tipul de branza se alege pe gustul fiecaruia. Astazi am ales sa le prepar din branza feta cu smantana si pesmet, ornate cu migdale sfaramate, firisoare de arpagic tocate marunt si nuca de cocos. Pentru ca maine la o petrecere se pregateste un bufet cu de toate, aceasta reteta este una din cele patru alese de mine.
Pofta buna.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 200 gr- branza Feta
  • 200 gr. smantana
  • 40 gr. de pesmet
  • putin piper Chayenne
  • Pentru ornat:
  • 150 gr. firisoare de arpagic verde
  • 150 gr. migdale sfaramate
  • 150 gr. nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bilute de branza Feta:

Branza Feta, smantana (de consistenta mai groasa) se omogenizeaza bine intr-un castron impreuna cu pesmetul si piperul Chayenne.

Arpagicul verde se toaca marunt. Se pregatesc trei castronele mici in care se pun arpagicul, migdalele si nuca de cocos. Mainile se umezesc cu apa rece, apoi se formeaza bilutele de marimea unei nuci. Bilutele  se dau prin arpagic verde, migdale sau cocos. 

Vezi poze. Se dau la rece, ideal de pe o zi pe alta.

Inainte de servire se pune cate o scobitoare in fiecare biluta, se servesc mai usor.

TIPS-URI

1

Se folosesc si alte ingrediente:de ex. mac, frunze de patrunjel, boia sau ce va place voua.

2

Se folosesc scobitori pentru o servire mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bilute de branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci