Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 10347 vizualizari

 

Aveam ceva resturi de ardei si nu stiam ce sa fac cu ei....cand mi-a venit ideea asta.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi)
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor:

Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs.

Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si amestecam bine.Se obtine o pasta cremoasa.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine.

Umplem ardeii cu crema de branza,astupam cu capacelele , ungem fiecare ardei in parte cu ulei de masline,ii asezam intr-un vas de yena  si dam la cuptor pentru circa 15-20 min.

Lasam sa se racoreasca si servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu dovlecei si branza