Biscuiti cu gem

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 9918 vizualizari

 

Biscuiti fragezi, incarcati in pojghita de nuca si umpluti cu gem parfumat...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt1 ou ( galbenusul separat de albus)
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 140 gr faina
  • 1/4 lingutita sare
  • 75 gr nuca maruntita
  • gem
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem:

-se mixeaza zaharul, untul, vanilia si galbenusul
-se adauga faina
-se framanta bine si se da 30 min la frigider
-se fac bilute, se dau prin albusul batut si apoi prin nuca, se fac gauri cu degetul sau cu ceva rotund
-le coacem la 180 grade 10 min
-dupa ce s-au copt le scoatem din cuptor , dar le lasam in tava 30 min, apoi le umplem cu gem
-se pastreaza in cutii inchise, si se servesc de preferita a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

C_Luana_M 1

22.09.2010, 12:31

Foarte buni biscuitii tai!!!
Acum mai fac o portie, ca zilele trecute am ramas fara zahar si am facut doar 10 biscuiti...
Nu am avut nici nuca, asa ca i-am dat prin nuca de cocos si i-am facut fara gem. Iti spun ca sunt extraordinari si asa!!!

yammy 1

30.10.2010, 16:48

Ma bucur ca itzi plac
trebuie sa i refac si eu...

CretuValentina 1

21.01.2019, 20:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bombite cu visine