BISCUITI CU PORTOCALA

de kirioana in Dulciuri, 22 Sep 2009 | 4351 vizualizari

 

Se apropie sezonul rece si ce poate fi mai bun intr-o zi racoroasa decat un ceai cald si alaturi niste biscuiti aromati cu portocala. Eu sper sa mai avem parte de zile calduroase pentru ca biscuitii astia buni ii putem manca si intr-o zi calduta de toamna

 

INGREDIENTE

    • coaja rasa de la o portocala
    • 4 linguri suc de portocala
    • 260 grame faina
    • jumatate plic praf de copt
    • 1 ou
    • 100 grame unt
    • 80 grame zahar
    • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BISCUITI CU PORTOCALA:


Zaharul il amestecam cu untul pana ce se topeste formand o pasta cremoasa, adaugam apoi oul coaja si sucul de portocala si esenta de vanilie, amestecam bine si apoi adaugam ingredientele uscate adica faina si praful de copt. Omogenizam ingredientele si dam coca la frigider pentru 30 min.

Rulam aluatul pe masa de lucru si taiem biscuitii cu formele speciale.
Biscutii ii coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 10 min.
Sunt foarte pufosi si aromati si se termina foarte repede asa ca puteti dubla cantitatea ingredientelor fara probleme.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI CU PORTOCALA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada