Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt

de aziz in Ciorbe, 25 Noi 2010 | 9440 vizualizari

 

delicios

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • citeva betisoare de telina
  • patrunjel
  • 3 pahare iaurt
  • o cutie smintina dulce
  • sare piper
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt:

se curata si se taie cubulete legumele si se pun la fiert.cind sint fierte pe jumatate punem sarea piperul supa instant.iaurtul si smintina se amesteca iar inainte de a le pune in ciorba turnam apa fierbinte peste ele pentru a nu opri procesul de fierbere al ciorbei.cind legumele sint fierte si am adaugat iaurtul si smintina mai lasam 10 minute sa fiarba impreuna .presaram patrunjel verde iar in momentul servirii presaram ceapa verde taiata marunt.pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei cu carnati si iaurt