Bounty bars

de laylalala in Prajituri, 28 Aug 2010 | 51174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr nuca de cocos
  • 100 gr lapte praf
  • 50 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 300 gr lapte condensat
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 200 gr ciocolata amaruie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty bars:

Intr-un vas amesteca nuca de cocos cu laptele parf si zaharul pudra.Adauga laptele condesat si amesteca bine pana se obtine o pasta potrivita,nici tare dar nici moale.Fa din aceasta pasta forme de care doresti apoi da formele la congelator 15 minute.
Intre timp topeste cele doua tipuri de ciocolata impreuna la bain-marie.Dupa cele 15 minute, scoate formele de la rece si da-le prin ciocolata topita.Da formele la rece pana cand se intareste ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 12:17

ce deliciu!

Jullie 1

13.11.2014, 17:59

cristinne lapte condensat se poate face foarte usor in casa, este reductie de lapte cu zahar, iti trebuie lapte, zahar, unt si daca doresti pastaie sau esenta de vanilie

babi5 1

17.12.2014, 15:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tavalita de post