Budinca cu paste

de dantes in Paste, 17 Dec 2021 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g.paste fainoase
  • 500 g.branza de vaci dulce
  • 100 g zahat
  • 6 oua
  • 300 ml.smantana
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • unt
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Branza se amesteca cu 4 oua,150 ml.smantana,zaharul,esenta de vanilie si coaja de la o potrocala.Se amesteca aceasta compozitie cu pastele fierte.

Se pregateste o tava mai adanca,se tapeteaza cu unt si putin pesmet,dupa care se toarna compozitia cu paste.

Se bat cele doua oua ramase cu smantana ramasa si se adauga deasupra.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa la copt circa 20 minute pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot folosi orce tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui