Calamari prajiti in ulei de masline cu usturoi

de Bya Ralu in Fructe de mare, 31 Mai 2019 | 4863 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr inele de calamari
  • ulei de masline
  • usturoi
  • peperoncino praf sau fulgi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti in ulei de masline cu usturoi:

Calamarii se spala bine, daca inelele sunt prea mari, se taie in bucati mai mici si se pun pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa.

Intr-un wok punem ulei de masline, un catel mare de usturoi putin strivit si fulgi de peperoncino, lasam sa se incalzeasca putin.

Se pun inelele de calamari la foc iute, se prajesc pe ambele parti, iar cand sunt gata, se scot pe un servet de hartie.

Se servesc pe pat de piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti in ulei de masline cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tempura cu creveti