Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 26 Apr 2016 | 1999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame fasole bruna (kidney beans) din conserva
  • paprika afumata
  • 4 linguri iaurt degresat
  • 15 grame coriandru proaspat
  • 2 lime
  • 1 morcov mic
  • cateva rosii cherry
  • 1/4 varza alba
  • 2 chapati (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/chapati-lipii-indiene-77313.html)
  • 20 grame branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru:

Se scurge fasolea si se amesteca cu sare si paprika. 

Se incalzeste o tigaie la foc mare si se aseaza fasolea intr-un singur strat. Se lasa 10 minute, pana devin crocanta. Se transfera pe o farfurie. 

Se amesteca iaurtul cu 1/2 din frunzele de coriandru si toate tulinile, sucul de la 1 lime, sare si piper cu ajutorul unui blender. 

Se taie morcovul si varza julienne, iar rosiile in jumatati. Se amesteca bine.

Se incalzesc chapati cate 1 minut pe fiecare parte si se umplu cu salata obtinuta anterior, fasolea, frunze de coriandru, branza Feta si suc de lime. 

Se stropesc cu dressing si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Miez de lapte