Cheesecake cu ciocolata la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital

de AndreeaGiurgea14 in Slow Cooker, 9 Iun 2019 | 1901 vizualizari

 

Revin cu reteta mea preferata: cheesecake cu ciocolata! Este un adevarat deliciu si ma bucur ca in sfarsit o impart si cu voi! Eu toate deserturile, in ultima vreme, le-am facut la Slow Cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pentru ca nu imi place sa stau sa pazesc cuptorul, ma incalzesc si ma indispun inutil. Asa ca arunc totul in oala si dupa ma uit la televizor, ies afara sau mai lenevesc putin, mai ales daca e duminica!
Haideti sa vedeti cum se face grozavia asta :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 100 g unt topit
  • 600 g crema de banza
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita jumate esenta de vanilie
  • 90 g ciocolata rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital:

  • Marunteste biscuitii cat de mult se poate (ii poti face la robot) si amesteca-i cu untul topit
  • Aseaza o foaie de copt in vasul slow cookerului Crock-Pot si pune amestecul de biscuiti cu unt in vas, presand bine pentru a forma baza cheesecakeului
  • Intr-un bol, amesteca folosind un mixer crema de branza cu ouale batuta in prealabil, separat. Dupa ce crema de branza s-a omogenizat cu ouale si este cremoasa, adauga treptat zaharul si incorporeaza-l bine. Adauga vanilia si ciocolata rasa si omogenizeaza bine compozitia
  • Toarna crema peste baza de biscuiti si intinde-o pe cat de egal se poate pe toata suprafata
  • Seteaza slow cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pe modul de gatire LOW si timpul de 3 ore
  • Dupa ce timpul a trecut, scoate vasul de ceramica din Crock-Pot si lasa-l sa se raceasca complet, dupa care transfera-l pe un platou si lasa-l la frigider cateva ore inainte de a-l taia.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Topeste putina ciocolata si adaug-o peste compozitia de branza. Foloseste o scobitoare pentru a aranja siropul de ciocolata formand un model. Astfel, va arata dragut si va fi si mai bun!

2

Vei sti ca ai terminat de mixat crema atunci cand aceasta trece testul degetelor: ia putina crema si freac-o intre degete: daca simti zaharul, inseamna ca mai ai de amestecat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placinta invartita, cu nuca, ciocolata si sirop de zahar ars la slow cooker Crock-Pot 4,7 L