Cheesecake rece cu cirese

de Oana in Dulciuri, 17 Iun 2015 | 8253 vizualizari

 

Un desert rapid si racoritor, care va va incanta! 

 

INGREDIENTE

    • Blat:
    • biscuiti digestivi- 200 g
    • cacao- 2 linguri
    • unt- 100 g
    • Crema:
    • mascarpone- 500 g
    • frisca lichida- 200 ml
    • zahar pudra- 100 gr
    • gelatina granulata- un pliculet
    • extract de vanilie- o lingurita
    • cirese fara samburi- 300 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake rece cu cirese:

  • maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit

  • puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort cu diamentrul de 22 cm, cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema

  • hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain marie pana devine lichida

  • mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula

  • adaugati usor gelatina, amestecand lejer

  • puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti

  • lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake rece cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet