Chilli con carne

de xana in Vita, 1 Apr 2014 | 4491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de vita tocata
  • o ceapa marisoara
  • 200 gr fasole rosie fiarta
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • o lingurita zahar
  • o foaie de dafin
  • cimbru
  • chimion
  • coriandru
  • ghimbir praf
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Cand aceasta se inmoaie se adauga usturoiul tocat si se calesc impreuna timp de 2 minute.

Adaugam carnea si amestecam pana aceasta incepe sa se rumeneasca putin.

Urmeaza pasta de rosii si cea de ardei, zaharul si condimentele dupa gust. Omogenizam si lasam la foc domol cateva minute, avand grija sa nu se prinda. Punem putina apa si lasam la fiert in jur de 30 de minute.

Spre final adaugam si fasolea si mai lasam pe foc 5 minute.

Ca garnitura am avut orez alb si am decorat cu patrunjel proaspat tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

xana 1

02.04.2014, 12:35

Va multumesc mult tuturor

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:22

Like

Bya Ralu 1

25.04.2014, 21:20

bun de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne