Ciorba acra de vara

de ralu_ca in Ciorbe, 23 Iun 2013 | 14939 vizualizari

 

pe caldurile astea, o astfel de ciorba rece este perfecta

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 rosii mari
  • 4 cepe
  • 10 cartofi noi
  • 2 "maini" fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • delikat
  • bulion
  • 1 lingura orez
  • sare (daca e cazul)
  • zarzare pentru acrit ciorba
  • putin ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de vara:

Intr-o cratita incingem uleiul in care adaugam ceapa taiata marunt, morcovul ( eu l-am taiat rondele ) calim cateva secunde, apoi punem rosiile taiate marunt, ardeiul. Punem apa, lasam sa fiarba, adaugam si orezul, fasolea, delikatul, bulionul. Intre timp intr-o craticioara fiebem apa cu zarzarele, apoi le dam prin strecuratoare si sucul il amestecam in ciorba. La final, cand totul e fiert se adauga si dovlecelul taiat bucati ( acesta se fierbe foarte repede ). Daca e cazul, mai adaugati putina sare si dupa ce stingem focul presaram mararul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

servita rece e foarte buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu tarhon