Ciorba cu "lascute"

de nadina73 in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 10027 vizualizari

 

este grozava cu ciolan afumat,eu nu am gasit de data acesta

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • radacina de paturnjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • costita(este mai bun cu ciolan afumat dar nu am gasit,de obicei gasesc)
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 cana de bors
  • sare
  • paste fainoase patratele (la noi se zic lascute)200g
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu "lascute":

Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa  si ciolanu afumat(costita in cazul meu)

Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2 clococte apoi se stinge focul

Este o ciorba grozava si simplu de facut si foarte gustoasa

Se serveste cu smanatana si daca va place si ardei piscos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu "lascute"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

27.04.2010, 00:00

e foarte buna buni ,hai nu vi la o porite?ce zici buni?

Furnicuti 1

27.04.2010, 12:18

Excelenta ciorba, o sa o fac si eu cat de curand
5 furculite de la mine, desi cred ca erau mai utile 5 linguri

nadina73 1

27.04.2010, 23:33

asa e furnicuti multumesc mult esti tare draguta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste manastiresc