Ciorba cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Feb 2012 | 15637 vizualizari

 

Din dorinta de a face o ciorba cat mai light am incercat si perisoare din piept pui . Sunt incantata de rezultat .
Ciorbita este prezentata intr-una din farfuriile mele ,, de suflet '' , mostenita de la maica [ bunica] mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 50 ml ulei
  •  1 pahar sos-aromat[http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html }
  • sare
  • patrunjel verde

pt perisoare

  • 500 gr piept pui fara piele  macinat 
  • 1 ou
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingura pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata , morcovul si telina taiate cuburi .
  3. Adaugati 3-4 l apa .Sarati .
  4. Amestecati ingredientele ptr. perisoare .Formati perisoare cat mai mici [ daca aveti rabdare ], pe care le puneti la fiert cand morcovul este aproape patruns .
  5. La sfarsitul fierberii adugati un pahar de sos aromat de rosii .
  6. Serviti cu verdeata . Este atat de gustoasa incat ar fio crima sa-i mai pui si smantana .

TIPS-URI

1

Am invatat de la Michael Chiarello sa pun in perisoare  2 linguri pesmet + 2 linguri lapte .Garantat va ies niste perisoare prima .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

horia 1

10.02.2012, 21:08

una din preferatele mele culinare ,este ciorba de perisoare.marturisesc ca din cane de pui ,n-am mancat pana acum,dar vad ca este ceva magnific si dupa cum bine spui "light".felicitari !

RuxyRux 1

10.02.2012, 21:10

Arata extraordinar Mihaela!

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui