Ciorba de legume cu bors

de T I M E A in Ciorbe, 31 Oct 2012 | 8363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 2 cepe mici
  • 1 gogosar
  • 3 cartofi
  • 1/2 gulie mare sau o gulie mai mica
  • 1 rosie decojita
  • sare de mare
  • piper
  • 2.5 l apa
  • 1 lingurita cu varf bors magic cu leustean
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu bors:

Punem apa la fiert intr-un vas de aprox 2.5 l.

Spalam si curatam legumele. Morcovii si pasarnacul ii taiem rondele iar ceapa si gogosarul tocate marunt. Cand fierbe apa turnam legumele si lasam la fiert la foc potrvit. Adauagm si gulia taiata cubulete.

Sare si piper punem dupa gust.

Cand legumele sunt semifierte adaugam rosia decojita si taiata marunt si cartofii taiati cubulete.

Cand s-au fiert si cartoii adaugam borsul si lasam sa mai dea o data in clocot.

Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Se poate servi cu smantana! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara de legume