Ciorba de legume cu pui

de adasev12 in Ciorbe, 22 Feb 2011 | 7236 vizualizari

 

o ciorbita cu ce se gaseste la indemana....

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de pui
  • 2 maini de mazare cruda
  • 2-3 frumze de varza
  • cateva buchetele de conopida
  • 2 tulpini de telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare, piper, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu pui:

carnita se pune la fiert in apa si cand incepe sa dea in clocot se spumeaza bine bine, apoi se adauga ceapa intreaga, tijele de telina intregi, boabe de piper si sare. Se lasa sa fiarba pe jumatate, apoi se adauga morcovii taiati rondele, mazarea verde si varza taiata feliute subtiri , se mai da un clocot-doua si apoi se adauga conopida( aceasta fierbe f repede), ;

Spre final e adauga o l-ita bors magic si 2 lg de bulion, se mai potriveste gustul de sare sau se adauga vegeta pt un gust mai aromat, se stinge focul, se mai adauga 2 lg smantana de gatit apoi se astampara ciorbita cu o cana de apa rece. Carnea se scoate si se alege de pe oase, apoi se pune inapoi in ciorba. Se serveste cu patrunjel verde deaupra.

E usoara si gustoasa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu dovlecei