Ciorba de varza acra cu ciolan

de fluturas in Ciorbe, 29 Oct 2009 | 38855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan de porc
  • o varza acra potrivita
  • un morcov
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • un ardei
  • suc de rosii
  • leustean
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu ciolan:

Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina apa si le-am fiert separat .Cand varza si carnea au fost aproape gata am adaugat ardeiul tocat si sucul de rosii apoi legumele calite.Carnea am desprins-o de pe os si am taiat-o bucatele.La sfarsit am aruncat o mana de leustean tocat si am servit ciorba cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

danygospodina 1

07.11.2009, 15:24

Chiar voi face si eu. Tb. sa fie buna. Eu stiam doar de supa de varza, se infometau studentili din camin.

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 10:33

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne