Ciorba de varza cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Sep 2021 | 3294 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr afumatura
  • 150 gr varza tocata julienne
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei verde
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 30-50 ml ulei
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • frunze de telina sau de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul razuit si cu afumatura in ulei incins.

Adaugam 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperim oala cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute.

Adaugam telina, ardeii si dovlecelul toate tocate cubulete si pasta de tomate si mai lasam la fiert inca 20-25 de minute. Bineinteles, acoperim din nou oala cu capacul.

La final potrivim ciorba noastra de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Frunzele de telina se pot inlocui cu frunze de leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie