Ciorba de vita

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 12 Feb 2011 | 7315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita(eu am avut piept de vita)
  • 1 buc rasol de vita
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • un sfet de telina
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 2 -3 rosii decojite
  •  2-3 linguri de bulion
  • bors
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi o taiem cubulete.Punem carnea impreuna cu rasolul la fiert la foc potrivit ,in apa rece cu sare si avem grija ca din cand in cand sa spumam .Intre timp spalam zarzavatul si cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovul , ardeiul si telina taiate toate cubulete, ceapa taiata marunt si apoi cartofii taiati in sferturi.Cand a fiert si zarzavatul adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,bulionul  si  borsul.Dupa ce a inceput sa clocoteasca mai tinem la fiert la foc potrivit circa 10 min dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

Aceasta ciorba imi place sa o servesc cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Bucataras Medi 1

14.02.2011, 21:50

Nico, nu mai saliva , te astept la masa................

Bucataras Medi 1

14.02.2011, 21:50

Multumesc ,Mirela................

Bucataras Medi 1

14.02.2011, 21:51

Multumesc Sylvia.........noi suntem fan ciorbe..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut si fasole verde, cu costita afumata