Clementine inghetate

de Catalina L in Dulciuri, 21 Ian 2022 | 2972 vizualizari

 

Dupa reteta de Portocale  înghețate va propun o alta varianta si mai simpla de facut cu clementine.

In loc de albus de ou si de zahar, am pus un sirop de artar fara zahar si un lichior foarte bun de mandarine 'imperial Napoléon'.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/clementine-inghetate.html

 

INGREDIENTE

  • 6 clementine mici
  • 2-3 linguri de sirop de artar fara zahar ( sau miere )
  • 15 ml de lichior de mandarine Napoléon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clementine inghetate:

Se spală fructele.
Taiati capacul la clementine si scoateti sucul si pulpa.

Rezervați clementinele golite și capacelele la congelator.

Sucul si pulpa le  mixati cu siropul de artar si cu lichiorul de mandarine.

Strecurati apoi compozitia printr-o sita apasand bine.

Turnati sucul obtinut intro cutie si dati la congelator timp de 4 ore.

Dupa 4 ore mixati compozitia inghetata si umpleti clementinele scoase din congelator.

Puneti capacul si serviti imediat sau pastrati-le umplute la congelator si le scoateti inanite de servirea desertului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clementine inghetate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Minipavlova cu clementine