Crap cu ardei si usturoi

de mihaelar63 in Crap / Caras, 13 Dec 2021 | 3196 vizualizari

 

 Am vazut o imagine cu crapul increstat astfel . Unde , nu mai stiu . Sunt foarte multumita de rezultat si am sa procedez asa des . Am obtinut o crusta frumoasa . Asezonarea a ramas la gustul meu . Gustul momentului :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 crap de Mures -800 gr aprox
  • 4 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta ardei cu telina
  • 1/2 lingurita ardei iute rosu tocat
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1 lingurita miere
  • sare
  • rosii , salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ardei si usturoi:

  1.  Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici .
  2. Intr-un vas se va prepara un amestecdin  pasta ardei cu telina , ardei iute tocat  , usturoi pisat , miere , sare si zeama de lamaie .
  3.  Cu acest amestec se unge bine bucata d epeste pe ambele parti .
  4. Daca este timp lasati crapul astfel condimentat sa se odihneasca la rec eminimum 30 minute .
  5. Dati pestele la cuptorul preincalzit [ 200grade ] timp de 30 minute .
  6. Scoateti crapul din cuptor cand este suficient de rumen .
  7.  Serviti crapul cu ardei si usturoi cat este cald al;aturi de garnitura si salata de cruditati preferata .
  8.  La servire puneti alaturi pe langa felii de lamaie si un pahar de vin alb .
  9.  Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Aceasta marinata poate fi folosita la orice tip de peste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ardei si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume