Crap in crusta de susan

de Ina in Peste, 8 Mai 2011 | 3738 vizualizari

 

O alternativa la crapul prajit cu malai

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap mare 
  • o cana de pesmet
  • 2 linguri condiment pentru peste
  • 50 g. susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de susan:

 

Crapul se curata, se feliaza si se spala feliile foarte bine in apa rece, pentru a indeparta tot sangele. Se scurge bine de apa si se sareaza putin.

Intr-un castron amestecam pesmetul cu condimentul pentru peste  si susanul.

Tavalim pestele prin amestecul de pesmet si-l prajim in ulei incins, pana capata o culoare aurie. 

Servim cu lamaie sau mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Ina 1

16.05.2011, 09:43

@Mih : iar ma bagi in ceatza :
- te stiam baiat...
- ai pus avatar de fata si te-am si pupat...
- acum iar folosesti termeni la masculin....
Cine sa te mai inteleaga ?
( de data asta, fara pupat ) )

Cris2711 1

22.05.2011, 14:13

Ina si eu cam pupat-o sau l-am pupat,acum pe cine? ne zapaceste rau de tot mai,dar nu-i nimic,pupici tot ii dau si tie la fel

mena29 1

07.06.2011, 22:52

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor