Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat

de Bucataras Diana in Retete Delikat, 11 Aug 2018 | 2601 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pulpa curcan
  • 500 g tartite de curcan
  • 400 g cuscus
  • amestec de ierburi italiene Delikat
  • 500 g rosii
  • 1 ceapa
  • busuioc proaspat
  • 2 ardei
  • 1/2 legatura leurda (congelata)
  • sare
  • ulei
  • curcuma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat:

Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot, oprim focul adaugam cuscus-ul si acoperim. Dupa 5-10 minute, amestecam cuscus-ul cu leurda si un praf de curcuma.

Calim ceapa in putin ulei si, cand devine translucida, adaugam ardeii cubulete, apoi adaugam carnea fasiute si lasam sa se inabuse. Asezonam cu sare si amestec de ierburi italiene, adaugam rosile decojite si taiate cubulete, presaram busuiocul tocat si lasam sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a fiert, servim cu cuscus.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ficatei de pui