Desert bombe de biscuiti

de Steffy in Prajituri, 4 Iun 2012 | 37286 vizualizari

 

Mananci pana explodezi…O reteta simpla, insa destul de migaloasa. Daca aveti timp si dispozitia necesara va invit la modelat bilute delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 600 g biscuiti simpli
  • 500 g zahar pudra
  • 250 g unt sau margarina
  • 3 albusuri de ou
  • 4 linguri cacao
  • 3 lingurite esenta de rom
  • 200 g nuca
  • 250 g rahat
  • 150 g nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bombe de biscuiti:

Biscuitii si nuca se dau prin masina de tocat.

Se freaca margarina cu zaharul pudra, se adauga albusurile de ou batute spuma. Toate se pun peste biscuitii si nuca maruntita, se adauga cacao, esenta de rom si rahatul taiat cubulete.

Se obtine o coca din care facem bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos. Daca vi se pare ca nu se leaga coca puteti pune 50 ml de lapte.

Dureaza prea mult modelarea bilutelor? Atunci puneti compozitia in celofan si faceti salam de biscuiti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bombe de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert "Bulgarasi" de cacao