Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 13 Mar 2017 | 8896 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. ulei de cocos
  • 50 gr. unt de cacao
  • 60 gr. cacao
  • 1/2 pahar de apa plata de izvor
  • 1 avocado(ready to eat)
  • 100 gr. caju crud
  • vanilie
  • 5 linguri sirop de artar
  • 3 linguri miere de salcam
  • 1 ceasca de zmeura
  • sirop natural de fructe de padure( optional)
  • un tocator( mixat seminte)
  • un blender puternic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura:

Se pune caju in apa, la hidratat, minim o ora, sau (peste noapte). Se scurge de apa, se pune la blender, se marunteste, apoi se adauga si avocado. Mai exista varianta sa faceti pudra caju la blender fara a-l mai hidrata.

Pe baie de aburi, se topesc cele doua uleiuri, cel de cocos si untul de cacao, se lasa deoparte.

Se face o pasta din apa, cacao si vanilie si se pune in blenderul mare, se adauga caju si avocado, uleiul de cocos si untul de cacao, siropul de artar si mierea si se mixeaza perfect.

Se tapeteaza o forma de yena cu pergament si se pune compozitia.

Se congeleaza doua ore, apoi se scoate, se rastoarna pe un platou si se feliaza dupa dorinta. Ciocolata se serveste pe un platou, pe pat de zmeura cu sirop natural de fructe de padure.

 

 

 

TIPS-URI

1

Eu nu m-am orientat de aceasta data si am ales o tava mai intinsa, daca doriti sa iasa mai grosuta,atunci alegeti o tava mai ingusta si mai inalta, poate fi chiar o forma de chec, in fotografie am suprapus doua bucati de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

kytz 1

15.03.2017, 11:19

Valclaudia 1

19.03.2017, 06:40

numai bunatati ai pus in ea, cred ca-i de vis ciocolata ta!

Rahela Velicu 1

22.03.2017, 09:30

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata raw-vegana cu banane si zmeura