Desert prajitura cu branza si fructe uscate

de Rahela Velicu in Prajituri, 23 Dec 2017 | 4456 vizualizari

 

Miros de sarbatoare-i acum in casa mea.
Inspiratie de la Simona, super aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 180 g zahar
  • 7 linguri de faina
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 50 g nuca taiata grossier
  • 2 linguri nuca de cocos
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si fructe uscate:

Mixam ouale cu zaharul.

Adaugam branza sfaramata daca este proaspata sau data pe razatoare daca este mai tare.

Adaugam faina, praful de copt, nuca de cocos, coaja rasa de portocala, nuca si fructele uscate (caisele le taiem marunt).   

Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul praincalzit la 200 de grade C, pentru 25-30 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Fructele uscate se pot hidrata in visinata inainte de a le pune in prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu smantana si unt