Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

de silvi0ara in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 12788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci,vinete si dovlecei:

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de ciuperci.Apoi se adauga vanata si dovlecelul taiat si el tot cubulete si se mai calesc impreuna pana sunt bine scazute.Se iau de pe foc se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu,sare,piper,se amesteca cu cele 5 oua, verdeata tocata marunt,faina si pesmetul.Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt.Se baga la cuptorul preancins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci,vinete si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete