Drob de miel

de diaconta in Oaie, 23 Iun 2013 | 10786 vizualizari

 

Parcă era potrivit pentru Sărbătoarea Rusaliilor un drob de miel.Mama l-a pregătit,eu doar vă spun reţeta.

 

INGREDIENTE

  • Organe de miel: inima,ficat,rinichi
  • 6-7 fire ceapa verde
  • O legatura patrunjel verde si marar
  • 2 caţei usturoi
  • 5 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 4 oua prepelita fierte
  • Sare,piper dupa gust
  • Ulei
  • O bucata prapure(membrana care îmbraca intestinele)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici.

Am fiert ouale

Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei.

Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute.

Am lasat putin pe foc pâna a început oul sa se închege.

Am luat de pe foc si am pus usturoiul.

Intr-o tava de chec am pus prapurele,jumatate umplutura,ouale fierte,apoi restul de umplutura.

Am acoperit cu prapurele si am pus la cuptor pâna când s-a rumenit,aproximativ 30 de minute.

 

Se taie si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

25.06.2013, 17:29

Gaby,daca tot l-a facut mama,macar sa-i fac si io o poza frumoasa )))))

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 09:40

foarte gustos

diaconta 1

07.01.2014, 10:38

Krysty chiar ca este gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu oua de prepelita