Faguri cu crema

de ony in Prajituri, 20 Noi 2010 | 22075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt compozitie ai nevoie de:
  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 ml lapte dulce
  • 200 ml ulei
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 500-600 gr faina
  • pt crema ai nevoie de:  
  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • un praf de budinca
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri coniac sau lichior

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu crema:

se bat ouale cu zaharul si sarea,

se adauga laptele,uleiul si se amesteca bine,apoi se pune faina cu praful de copt,se omogenizeaza totul.

se unge forma cu ulei,cel mai bine se face asta cu ajutorul unei pensule,se lasa la incins si se incepe prepararea fagurilor.

intre timp se amesteca zaharul,cu praful de budinca,faina si laptele si coniacul si se pune pe foc,cand se ingroasa crema ,se ia de pe foc si se adauga 50 de gr de unt sau margarina.

cand fagurii sunt gata se trece la umplere,si se lasa la rece pana a 2-a zi.

TIPS-URI

1

crema se poate face in multe feluri,depinde de gustul fiecaruia

2

compozitia nu trebuie sa fie prea groasa pt ca nu se mai patrund fagurii si raman cam tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:56

Superbe inimioarele

ony 1

22.11.2010, 11:21

multam de aprecieri

housy 1

25.11.2010, 23:43

waffels??? my favourite!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute si faguri