Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Acest preparat este intalnit in zona Moldovei. Prima data cand am gustat aceste ,,pastai cu ou batut''asa cum le zice soacra mea, mi-au placut si le gatesc pentru ca sunt cerute de baietii mei. Asa ca va recomand sa incercati si voi.
Pofta buna!
Se pune fasolea (congelata) intr-o oala cu apa la fiert cu putina sare, bineinteles dupa ce a fost curatata de codite si spalata inainte.
Ceapa curatata o tocam marunt si o punem la calit in ulei( sa se inmoaie)
Verificam fasolea sa fie fiarta asa cum ne place, mai al dente sau mai moale.
Punem fasolea la scurs de apa intr-o strecuratoare; dupa ce s-a scurs apa, se amesteca cu ceapa calita si ouale batute, adaugam sare, piper, condimente dupa gust si mai lasam pe foc 5 minute.
Sunt bune atat calde, dar si reci.
S-aveti pofta!
1
Se poate adauga si cateva linguri de smantana in ouale batute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult