Fasole verde rasol

de Julie in Salate, 21 Iun 2010 | 13576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g  pastai de fasole verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare, vegeta
  • patrunjel
  • 1-2 l apa
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde rasol:

Spalam bine fasolea , ii rupem varfurile si o lasam intreaga sau o rupem in doua.

Punem apa cu un praf de sare  la fiert.  Cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si o lasam sa fiarba 8-10min. O lasam sa fie al dente, nu vrem sa o fierbem prea mult si sa-si piarda din proprietati.

Oprim focul  adaugam usturoiul pisat, uleiul si potrivim gustul cu sare si vegeta.

Rasolul de fasole verde poate fi servit atat cald cat si rece cu patrunje verdedeasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde rasol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

21.06.2010, 21:31

Ce bine ca a aparut fasolea ! Salata este o nebunie !

liana_geicu 1

22.06.2010, 22:56

Ce imi place fasolea verde rasol, trebuie neaparat sa fac si eu ca inca nu am mancat!

Julie 1

23.06.2010, 09:57

Bunica, Liana pana gatiti si voi cu fasole verde, va puteti servi cu incredere de la mine!

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de bame-reteta specific araba