Ficatei de pui cu ceapa si nuci

de Bya Ralu in Ficat, 10 Dec 2013 | 5089 vizualizari

 

O reteta delicioasa,luata din revista click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 100 ml vin alb
  • 2 cepe albe
  • 50 g nuci zdorbite
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • ulei
  • sare.piper/ghimbir/busuioc
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si nuci:

Ceapa se taie julien si se pune la calit in ulei,punem si usturoiul zdrobit si condimentele.

Ficatul de pui se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-un wok cu putin ulei.

Se intorc pe ambele parti,cand sunt aproape facuti se pune ceapa deaupra,vinul si rosiile cuburi.

La sfarsit se pune patrunjelul tocat marunt si condimente dupa gust.

Nucile zdrobite marunt se presara deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot servi cu mamaliguta sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci si sos de rosii la cuptor