Ficatei de pui cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 3.5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Ian 2016 | 7853 vizualizari

 

Foarte buna a iesit. S-au sfaramat ficateii, deci trebuie lasati mai putin sau pusi dupa legume.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 500g ciuperci (din conserva)
  • 2 cepe mari
  • 50ml ulei
  • 3 lingirite boia dulce
  • 1 legatura marar
  • sare piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 3.5 L:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ciupercile se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Ficateii se curata de pielite, se spala si se taie in doua.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul, ceapa, boiaua, piper si se amesteca.

Se pun ciupercile si se amesteca.

Se pun ficateii si 150ml apa si se amesteca usor.

Se pune vasul in slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 L si se pune capacul.

Se pune pe high pentru 2 ore (cred ca mai bine ar fi o ora si jumatate).

Aproape de sfarsit se pune sare si mararul tocat marunt.

Se scoate vasul din aparat si se pune in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda o crusta frumoasa.

Se serveste cu orice garnitura sau asa simpla cu paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 3.5 L" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina cu mazare, tarhon si iaurt la slow cooker Crock Pot