Fructe in sirop marocan

de RuxyRux in Prajituri, 1 Apr 2012 | 3738 vizualizari

 

Mmmmmmmmm....dupa ce am vazut reteta la Euforia...nu am rezistat...deliciu!

 

INGREDIENTE

Siropul:

  • o cana de apa
  • zahar dupa gust( eu am pus zahar brun)
  • extract de vanilie
  • extract de flori de portocal
  • scortisoara macinata
  • eu am mai pus in plus si cardamon fata de reteta

Fructe: desigur dupa dorinta...eu am pus:

  • ananas proaspat
  • portocale
  • mandarine
  • banana
  • mar
  • rodie
  • suc de rodie
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe in sirop marocan:

Siropul: 

Punem la fiert pe foc o cana de apa apoi adaugam zaharul, aromele si condimentele.  Amestecam bine si lasam pe foc cateva minute. Lasam la racit.

Taiem fructele dupa dorinta si le stropim cu sirop din belsug. Eu am adaugat si suc proaspat stors de rodie. Ornam cu menta proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe in sirop marocan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

aziz 1

02.04.2012, 11:35

no comment cand ma gandesc ce aroma poate sa aiba doar de la extractul de flori de portocal......

Sim0na 1

02.04.2012, 20:13

Nu cred nimic pana nu gust!!!
Arata absolut minunat!

RuxyRux 1

04.04.2012, 16:41

Multumesc, chiar au fost deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune