Gratin de dovleac si branza raclette

de Catalina L in Mancaruri de legume, 21 Ian 2022 | 4349 vizualizari

 

Ce bun a iesit, va recomand sa-ncercati veti aprecia !
https://www.blogulluicatalina.com/2022/01/gratin-de-dovleac-si-branza-raclette.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac butternut
  • 75 gr bacon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 4 felii de branza raclette
  • 1 lingura buna de smantana
  • sare, piper
  • paprika afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de dovleac si branza raclette:

Curățați și tăiați dovleacul în bucăți.  Puneti-le într-un vas de gratin cu 2 linguri de ulei, sare, piper, paprika afumata. Se amesteca si se da la cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 de minute. Intre timp prajim baconul cu ceapa tocata marunt in 1 lingura de ulei. Scoatem dovleacul, lasam sa se raceasca 5 minute si amestecam cu smantana si baconul prajit. Bucățile de butternut se vor micșora Am transferat totul într-un vas mai mic. Se pune sare si piper ,se aseaza feliile de raclette deasupra si se da la cuptor la 200°C timp de 20 de minute Serviti cu o salata verde !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de dovleac si branza raclette" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli, sparanghel si ciuperci cu branza feta