Iepure cu legume

de -tony- in Mancaruri cu carne, 2 Ian 2013 | 10448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 iepure
  • 3 cartofi de marime medie
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • masline verzi
  • ulei
  • 50ml otet balsamic
  • 4-5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu legume:

Legumele le curatam si le spalam. Cartofii ii taiem cuburi mari, dovlecelul rondele mari, ardeiul se taie cuburi mari, ceapa se taie rondele.

Intr-o tigaie punem ulei. Cand este incins se pune iepurele taiat in bucati, ceapa si usturoiul. Cand s-au rumenit putin adaugam legumele. Punem condimentele. Asteptam sa se caleasca putin dupa care adaugam apa cat sa acopere iepurele. Se lasa la foc mediu pana ce apa scade la jumatate. Atunci adaugam otetul si lasam sa scada pana se evapora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

adry88 1

03.01.2013, 11:11

o bunatate!

Bya Ralu 1

27.05.2013, 10:02

bun bun

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:00

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure inabusit - Braised Rabbit