Legume mexicane cu snitel de soia de post

de PopaAngela in Mancaruri de post, 24 Mar 2019 | 2503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de g de amestec de legume mexicane congelate 
  • 2 cepe potrivite 
  • 100ml de ulei 
  • 100 ml de apa 
  • 1 conserva de porumb dulce - optional 
  • sare 
  • piper dupa gust 
  • un pachet de snitele de soia de 100 de gr 
  • faina 3 linguri 
  • mustar 3 linguri 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu snitel de soia de post:

Se pune uleiul la incins, apoi se pune ceapa taiata solzisori ca sa se caleasca putin, amestecam, apoi punem  legumele congelate in tigaia cu  ceapa calita, apoi punem si apa, sare, piper si acoperim.  Dam  la foc mic si lasam la inabusit  20 - 30  min, iar la urma, cine doreste, poate sa puna si o conserva de porumb dulce peste toate si sa le amestece impreuna. 

 Intr-o oala de 2 l punem apa la fiert, cand clocoteste, punem snitelele de soia in oala in care am presarat  si putina sare, lasam sa fiarba 20 de  minute, apoi le scoatem intr-un ciur si le lasam sa se raceasca, dupa ce s-au racit, facem din 3 linguri de faina si 3 l de mustar o pasta ca de rantas cu putina apa si sare; prajim snitelele racite prin aceasta pasta. Se  pot servi si reci si calde dupa preferinta fiecaruia. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu snitel de soia de post" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post -Colac cu vinete