Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 11129 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.06.2015, 17:22

O fi foarte buna Dar de ce este necesar 6 ore de pregatire ?

Adele 1

18.06.2015, 17:22

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 17:22

Oana 1

18.06.2015, 17:27

Miha, este la crockpot, fiind si carne de vita, dureaza destul de mult sa se fragezeasca ca lumea...e bine ca eu pun mancarea dimineata si pana la pranz e gata. In plus, nu trebuie sa amestec, sa verific, il uit efectiv acolo

Panacris 1

18.06.2015, 17:38

- Andreea - 1

18.06.2015, 17:41

Bya Ralu 1

18.06.2015, 17:56

ce mult imi place

Gicuta 1

18.06.2015, 18:32

O bunatate!

simona72 1

18.06.2015, 19:03

MotanLaOale 1

18.06.2015, 19:17

buna rau

Andra_Constantinescu 1

18.06.2015, 19:55

Catalina L 1

18.06.2015, 21:05

ce-mi place

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

imi place mult

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:02

super buna

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:31

A cui limba ai folosit?

Anett 1

03.05.2022, 01:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu limba de vita