Macaranosalata

de Doralinda in Farfalle, 24 Dec 2012 | 4052 vizualizari

 

E o reteta foarte usor de facut si o gustare foarte buna pe mesele de sarbatoare, si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste fundite
  • 200 gr branza gouda
  • 200 gr branza milner ( e o branza de culoare galben inchis- portocaliu) mai dulce
  • 200 gr iaurt grecesc ( sau un iaurt mai gros)
  • 150 gr mazare
  • 200 gr jambon felii mai groase
  • 2-3 morcovi fierti
  • 150 gr porumb ( o cutie de porumb din comert)
  • 200 gr maioneza
  • 2 linguri mustar
  • ketchup cat sa coloreze compozitia in roz
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaranosalata:

Taiem branzeturile, jambonul si morcovii in cubulete mici, pastele sa fie fierte (nu prea mult) cu putina sare, apoi le strecuram si punem totul intr-un bol unde amestecam toate ingredientele, daca mai e nevoie, puteti sa mai adaugati iaurt si maioneza, important e sa fie aceiasi cantitate din amandoua! Se lasa putin la frigider si se serveste rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaranosalata" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata italiana de paste cu rosii, masline si broccoli - Reteta simpla si delicioasa