Macaroane cu branza si marar la cuptor

de Corinuta in Paste, 21 Mar 2011 | 15384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste scurte
  • 300 g telemea putin sarata
  • 300  ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura marar tocat marunt
  • 1 lingurita unt
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si marar la cuptor:

Se pun la fiert pastele in apa cu sare. Se da branza pe razatoare. Ouale se bat impreuna cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga branza si mararul si se amesteca bine. Se unge cu unt o tava termorezistenta si se porneste cuptorul.

Cand pastele s-au fiert, se scurg de apa si se amesteca bine cu compozitia de branza, apoi se pun in tava si se dau la cuptor pentru aprox 20 minute, pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sos bolognese