Macrou la cuptor

de lilik in Peste, 30 Mai 2011 | 5990 vizualizari

 

Este simplu de preparat si f gustos...noua ne place tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati macrou (200-250 gr)
  • 6 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Curatam si spalam pestele; tocam marunt usturoiul si patrunjelul si le amestecam.

Intr-o tava punem pestii cu "burta-n sus".In burta fiecarui peste punem din compozitia de usturoi cu patrunjel,putina sare,un fir de ulei de masline si putin vin alb.

Dam la cuptor la 180° timp de 25-30 de minute(depinde de cuptor).

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la grătar & Hrişcă cu legume